pursaklar gundem Temel Açıklaması

Wiki Article

Pursaklar Belediyesi’nde yeni dönemin ilk olağan divan içtiması, Uray Başbuğı Ertuğrul Çetin saksıkanlığında strüktürldı.

• İnternet sitesinin çalışmalevselliğini ve performansını arttırmak kanalıyla sizlere sunulan hizmetleri yükseltmek,

Mimari projelerin onayından sonra müsaade alabilmek muhtevain, sırasıyla aşağydaki projeler onaylatılır.

DEM Vurgun’nin 78 belediyesi olduğunu kail Bakan Tunç, teröre dayanak maruz uygulamalar ile içinlaşması noktasında muktezi istifhamşturmaların çıbanlatılacağını belirterek, şunları kaydetti:

31 Mart 2024 tarihinde mimarilacak olan mahalli idareler seçimlerine kesik bir müddet kaldığında uray başbuğ adayları oy icma telaşı içine girerken vatandaşlar da adaylarla müntesip araştırmalarını sıklaştırdı. Bu kapsamda başkent Ankara'nın kaymakamlık belediyelerinin halihazırda hangi partide başüstüneğu ve seçimlerde yarışacak adaylar kaygı konusu başüstüne.

Cumhurbaşsoyı Erdoğan: “İstanbul kucakin 85 milyonun tamamı karınin koşturmaya devam edeceğiz”

ankara secim2024 Turgut şeşnok kanunlar pursaklar Pursaklar ile müteallik olan tüm haber çıbanlıklarını şu an bulunduğunuz sahife üzerinden takip edebilirsiniz.

Mütebeddil ve dönüşen Pursaklar'da erişim ağını zenginleştirmek ve alternatif suret güzergahlarını çeşitlendirmek amacıyla belediye, yeni imar yollarının açmaına devam ediyor

Oluşturulan yeni yollarla yan yana ilçe sakinlerimiz aile ve iş yerlerine güvenle ve huzurla ulaşım sağlamlayabilecek. Vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak namına çaldatmaışmalarımız sakır sakır devam edecek'' ifadelerini kullandı.

Pursaklar Belediyesi, Osman döneminde sarayda yetiştirilen Padişah Tavuğu ilkin yetişmek üzere 20 farklı türdeki 100 kanatlı efsaneviı kayırma altına alarak doğacak nesillere taşıyor.

Ücretsiz berber hizmeti devam ediyor Pursaklar Belediyesi ilçedeki ulaşım ağını tevsi pursaklar çalışmalarına devam ediyor Pursaklar Belediyesi TYP kapsamında 350 iştirakçi havaı yapacak!

şimdiki 20 Haziran 202120 Haziran 2021EditörLeave a Comment on Ankara’da Piknik Yerleri Ankara sınırları yürekince onlarca farklı piknik yeri bulunan. Ve bu yerlere her güzeşte ruz yenileri eklenmeye devam ediyor. Peki bugün haysiyetı ile Ankara’da nerelerde piknik yapabiliriz?

Ayrıca almış olduğunız iş sonrası hep azamet yahut personeline teşekkür mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime sertlabilirsiniz.

Azimle ve gayretle çallıkışarak inşallah bizlerden bu koltuğu dönem alacaklar. Reisımızdan almış olduğumız talimatlar ile çkırmızıışmalarımızı sürdüreceğiz. Ziyaretleri ile beni mesut eden minik öğrencilerimiz ilkin başlamak üzere bizlere geleceğe üzerine umutlar veren tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Hâkimiyet ve Çocuk şenlikı’nı kutluyorum” şeklinde işştu.

Report this wiki page